دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انگلیس: اگر به کنسولگری ما حمله شود، شدیدا پاسخ می‌دهیم

وزیر خارجه انگلیس ضمن محکوم کردن حمله تنبیهی ایران به اسرائیل اعلام کرد، اگر کشوری به کنسولگری انگلیس حمله کند، لندن پاسخی شدید خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ استاندارد دوگانه وزیر خارجه انگلیس در مصاحبه با شبکه اسکای نیوز درباره تنبیه اسرائیل توسط ایران در پاسخ به حمله تروریستی به کنسولگری تهران در دمشق، خبرساز شده است.


مجری سرشناس شبکه اسکای نیوز کِی بِرلی، در مصاحبه با وزیر خارجه انگلیس از او درباره حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه سوال کرد و نظر او را جویا شد.


دیوید کامرون جواب داد: «این کاری است که اسرائیلی‌ها تصمیم گرفتند انجام دهند...من کاملا سرخوردگی که اسرائیلی‌ها احساس می‌کنند را می‌فهمم وقتی آنها به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نگاه می‌کنند و وقتی به کارهای بدی که آنها در سراسر جهان انجام داده‌اند از قبیل حمایت آنها از حماس. حماس مسئول حمله هفت اکتبر است و این جایی است که همه این اتفاقات شروع شده است. در نتیجه شما کاملا متوجه سرخوردگی (اسرائیل) هستید».


مجری اسکای نیوز پرسید: «خوب نظر شما درباره سرخوردگی ایران بابت از بین رفتن بخشی از (ساختمان) آنها در سرزمین تحت حاکمیتشان چیست؟»


وزیر خارجه انگلیس ادعا کرد که «من اینطور استدلال می‌کنم که فرق بسیار شدیدی بین آنچه اسرائیل در دمشق انجام داد با آنچه ایران انجام داد، وجود دارد. همانطور که گفتم 301 سلاح توسط کشور ایران به سمت کشور اسرائیل شلیک شد برای اولین بار یک حمله کشور علیه کشور دیگر، 101 موشک بالستیک، 36 موشک کروز 180 پهپاد و موضوع به شدت فرق دارد و به نظر من یک اقدام بی ملاحظه و خطرناک بود که ایران انجام داد و همه دنیا می‌تواند ببیند، همه این کشورها که می‌گفتند ماهیت واقعی ایران چیست، کاملا به روشنی می‌توانند ببینند».


برلی از نخست‌وزیر سابق انگلیس سوال کرد که «بریتانیا چه کار خواهد کرد اگر یکی از دشمنانش، یکی از کنسولگری‌های ما را با خاک مساوی کند؟»


کامرون اینطور جواب داد که «ما یک اقدام بسیار شدید انجام خواهیم داد». مجری اسکای نیوز در پاسخ به او گفت «ایران می‌گوید که این همان کاری است که آنها انجام دادند»


کامرون گفت که «آنچه که آنها انجام دادند یک حمله بزرگ بود».


مجری اسکای نیوز پرسید: «آیا آنها حق دادن پاسخ را دارند اما واکنشی بیش از اندازه نشان دادند؟»


وزیر خارجه انگلیس گفت که «حمله‌ای که آنها (ایران) انجام دادند بسیار بزرگتر بود، بسیار در مقیاس بزرگتر از آنچه که افراد بپذیرند».


برلی بار دیگر سوال کرد که «آیا آنها حق دادن پاسخ را دارند؟». کامرون اینطور جواب داد: «کشورها حق پاسخ را دارند هر وقت آنها احساس می‌کنند با اقدام تجاوزگرانه مواجه شدند البته که دارند اما به گستره پاسخ (ایران) نگاه کنید. اگر آن تسلیحات ساقط نشده بودند، ممکن بود هزاران نفر تلفات شامل غیرنظامیان بر جا بگذارد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار